Заинтересовани ученици и наставници су имали прилику да у оквиру манифестације “Новембарски дани Соње Жарковић” присуствују изради сценске и корективне шминке. Наше гошће су биле ученице Школе за негу лепоте, које су носиоци признања и награда са престижних међународних такмичења у овој области. Било је задовољство посматрати њихов рад и трансформације које су извеле. Сусрет је протекао у веома живој атмосфери са много питања и корисних савета, као и идеја за будућу сарадњу. Модератори су били наставници Школе за негу лепоте Лидија Тришовић Милинковић и Ивана Маћешић, а домаћин испред наше школе била је психолог Љиља Живанић.

Координатори Љиљана Павловић Шудић и Сузана Лазовић


Данa 28. новембра у 17 часова у нашој школи одржана је радионица “Обрадујмо и себе и друге”. Гости су нам били предшколци из вртића Бубамара. Правили смо честитке и украсе за Нову годину, дружили се и уживали.
Истог дана у 14.20 радионицу на тему “Трговина људима” одржале су активисткиње Астре. Радионица је била посећена и успешна, а пре свега корисна нашим ученицима.

Координатор Славица Влачо