У Соњиним данима гости школе су били представници центара за социјални рад општине Звездара и општине Врачар.
Циљ заједничког састанка било је успостављање интензивније сарадње и упознавање наставника и одељенских старешина са различитим процедурама које су од заједничког интереса, а односе се на тешкоће наших ученика.
Како сарадња између школе и породице има велики утицај на школско постигнуће и успех ученика, гости су предочили одређене механизме и кораке које одељенске старешине могу предузети у постојећим случајевима. Детаљније су упознали колеге са доменима рада центара.

Дубравка Радошевић, педагог


У жељи да наше ученике упознамо са различитим програмима и активностима који могу да им користе у животу и њиховим будућим каријерама, посетили смо Paper Girl Gallery Hub. У овом предивном простору ученике су дочекале још дивније Радмила и Јелена. Оне су представиле овај хаб, његову организацију и активности које се реализују у њему. У отвореном и топлом разговору представиле су свој пример добре праксе у домену запошљавања младих и препознавању прилика у свету посла, као и своје каријерне путеве. Активно учешће наших ученика показало је да смо направили добар избор и да је то још један од путева који треба користити.

Координатор Сузана Лазовић