Ментор: Гордана Ћеранић, наставник рачунарства и информатике

Ове године први пут у школи је реализована ЈА секција. У рад секције било је укључено дванаест ученика: Андреја Рајковић, Решетар Лука, Лука Милекић, Тодор Трајковић, Марко Танасић, Давид Ђумић, Лука Вученовић, Лазић Војислав, Магдалена Марковић, Јана Андрић, Урош Маринковић и Никола Алексић. У оквиру секције су спроведена три програма: Пословни изазов, Ученичка компанија и Титан.
На регионалном такмичењу Пословни изазов учествовали су: Андреја Рајковић, Решетар Лука, Тодор Трајковић и Марко Танасић. Андреја Рајковић је освојио прво место, пласиравши се на национално такмичење на ком се као један од најбољих пласирао на Балканско такмичење. Ученици су добили награду за курс предузетништва на УДГ универзитету.
У школи су формиране компаније No stress brand и My Conn. Компанију No stress brand основали су Андреја Рајковић, Решетар Лука и Лука Милекића, а предузеће My Conn Давид Ђумић, Лука Вученовић и Лазић Војислав. Обе компаније су учествовале на регионалном такмичењу ученичких компанија.
Ученици који су учествовали на такмичењу Титан су: Јана Андрић, Урош Маринковић, Никола Алексић и Магдалена Марковић.