Данас 20. новембра, у свечаној сали наше школе, одржано је финале квиза “Знањем до победе” у организацији Ученичког парламента наше школе. Након два дана квалификационих Кахоот квизова, 16. и 17. новембра у којима је учествовала 21 екипа, пласман у данашње финале су избориле по две најбоље. Кахоот квизове приредио је тим у коме су били Милица Ванић 3-8, Маша Вукоичић 4-10, Лука Вучетић 4-10 и Михаило Мајсторовић 3-8, чланови Ученичког парламента.
Финални квиз водила је наставница историје Љиљана Павловић Шудић, уједно и аутор игара и питања. Све четири екипе су у финалу показале велико знање и жељу за победом. На крају смо добили победнике, ПРВО место је освојила екипа чији су чланови Душан Радовановић 4/10, Андреј Грубнић 4/10 и Милутин Томић 4/10. Друга позиција припала је Ивану Станковићу 3/9, Максиму Јовановићу 4/9 и Луки Вукосављевићу 4/9, а треће место освојила је екипа Милош Радојевић 3/6, Андреј Хузјак 3/9 и Андрија Дјурић 3/6. Свим екипама честитамо на показаном знању, освојеним местима и заслуженим наградама!
О регуларности квиза бринуо је жири: Бојана Антанасијевић, наставница хемије, Тамара Бакић наставница социологије, а испред Ученичког парламента председник Михаило Поповић и потпредседница Маша Јотић. Подршку у организацији и реализацији квиза пружили су Милош Алексић, потпредседник Ученичког парламента, Ана Јоковић, наставница математике, Сузана Лазовић, организаторка манифестације “Соњини дани” и педагог школе Ивана Зорић.