субота 23 нов 2019
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
elektronik sigara sitesi - elektronik sigara - ukash satin al

Ово је званичан веб-портал Шесте београдске гимназије. Чини га систем веб-сајтова: овај сајт,
стари сајтелектронско учење НОВО, алумни-сајт,  Фејсбук-страница , матурски радови 2013, као и више затворених вики и блог сајтова за потребе наставе. 

Сврха наших сајтова није само информисање већ и обука чланова секције. Стога настојимо да пратимо развој технологије и сваких пар година правимо нови сајт. Некад бољи некад лошији. Шеста београдска гимназија имала је свој први сајт 2002, затим други 2004трећи 2006, четврти је уједно и први динамички сајт настао 2008.

Ђаци за Србију

djzsprava elektronska

У уторак, 24.6.2014. у 19.30 у школском дворишту Шесте београдске гимназије одржаће се велико хуманитарно вече са концертом ЂАЦИ ЗА СРБИЈУ организовано на иницијативу ученика Шесте београдске гимназије и уз подршку и учешће наставника, родитеља и бивиших ученика. Сав прикупљени новац биће употребљен за набавку школског намештаја, уџбеника и наставних средстава за школе које су настрадале у поплавама. На концерту ће наступати школски бендови, хор школе, али и многобројне звезде естраде. До сада су своје учешће потврдили:

Дејан Цукић, Фрајле, Шкабо (Београдски Синдикат), Пол-денс академија, Џенан Лончаревић, Огњен Амиџић, Сара Јовановић

Цена карте је 300 дин. Посетиоци ће моћи да оставе и добровољни прилог у посебно постављеној кутији на улазу у школу.

На хуманитарно вече позване су и организације и предузећа која се баве производњом и продајом школског намештаја, учила, уџбеника, евиденционих образаца за школе, а који ће својим прилозима помоћи реализацију ове акције.

Карте можете купити сваког радног дана до почетка концерта код школске библиотеке у периоду од 11.00 до 12.00 и од 17.00 до 18.00.

На сам дан концерта карте се могу купити код велике капије на улазу у двориште. Такође, за карте се можете обратити и неком од организатора путем контаката објављених на фејсбук-страници овог догађаја на којој ће бити објављен и детаљан списак учесника.

djzsprava elektronska

Час са директором

Сваке друге седмице у месецу, петком од 13 до 13:45,термин је за сусрет ученика и директора: "Час са директором" - време и место резервисано првенствено да ученици разговарају са директором и изнесу своје предлоге, питања, примедбе...

Електронски дневник

Параметре за приступ родитељи су добили од разредних старешина. Дневник се може погледати на овом линку.

Библиотека и рачунари

Радно време библиотеке је од 8 до 19 сати сваког радног дана. У библиотеци су ученицима осим књњига на располагању и два рачунара. Ученици могу (у кухињи код зборнице) узети и кључ од кабинета 222 и користити још пет рачунара.

Школски донаторски динар

Трошковник школског донаторског динара погледајте овде

Филм o Шестој београдској гимназији

Филм направили бивши ученици Шесте: сценарио и режија Владимир Алексић, камера, избор музике и монтажа Бранко Исаковић, текст говори Ненад Ћирић. Коришћени материјали из архиве Шесте београдске гимназије.

Филм је премијерно приказан на прослави поводом 80. година наше школе.


Пријава

Министарство просвете

Клик до знања

е-писмен

ЗУОВ

  Едмодо

 

  Вебциклопедија

 

Креативна школа

 
Антологија српске кљижевности
 
Петница
 
Наша школа 

  Бионет

 

  ПИЛ

alsancak çiçek alsancak çiçekçi bornova çiçek bornova çiçek siparişi konak çiçek siparişi karşıyaka çiçek karşıyaka çiçekçi karşıyaka çiçek siparişi