петак 17 јан 2020
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
elektronik sigara sitesi - elektronik sigara - ukash satin al

Ово је званичан веб-портал Шесте београдске гимназије. Чини га систем веб-сајтова: овај сајт,
стари сајтелектронско учење НОВО, алумни-сајт,  Фејсбук-страница , матурски радови 2013, као и више затворених вики и блог сајтова за потребе наставе. 

Сврха наших сајтова није само информисање већ и обука чланова секције. Стога настојимо да пратимо развој технологије и сваких пар година правимо нови сајт. Некад бољи некад лошији. Шеста београдска гимназија имала је свој први сајт 2002, затим други 2004трећи 2006, четврти је уједно и први динамички сајт настао 2008.

Трошковник школског донаторског динара


На основу Одлуке Привременог Школског одбора дел. бр. 285/6 од 11.06.2014. године и Савета родитеља, дел. бр. 283/1 од 10.06.2014. године, Шесте београдске гимназије у Београду, даје се препорука за уплату школског донаторског динара у износу од 2200,00 динара.

Највећи део средстава из трошковника намењен је ангажовању обезбеђења и то у износу од 1300,00 динара на годишњем нивоу, чиме се повећава ниво безбедности ученика у школи.

Остатак средстава намењен је подизању нивоа ученичког стандарда и сва средства су строго наменска а извештај о утрошку се подноси Савету родитеља и Школском одбору.

Плаћање се може извршити једнократно приликом уписа уз достављање уплатнице, или на три рате: прва рата приликом уписа у износу од 1000,00 динара, друга рата у износу од 600,00 динара до 15.11.2014. године и трећа рата у износу од 600,00 динара до 15.02.2015. године.

Родитељи који имају двоје деце у школи плаћају износ за једно дете.

Родитељи који због тешке материјалне ситуације нису у могућности да уплате донаторски динар, могу уплатити мањи износ уколико доставе захтев школи ради умањења истог, како би имали евиденцију и информацију за Савет родитеља.

 

Обезбеђење  1300,00 дин.
Трошкови за ненамерно начињену штету и набавку инвентара за кабинете  300,00 дин.
Трошкови набавке материјала и средстава за одржавање хигијене  200,00 дин.
Набавка лектире и књига за библиотеку  100,00дин.
Трошкови ученичких пројеката, међународне размене ученика и такмичења и награде ученика  300,00 дин.
УКУПНО:  2200,00 дин.

uplatnica


НАПОМЕНА: Упис ученика није условљен уплатом школског донаторског динара.

Приликом попуњавања уплатница уписати име и презиме ученика као и разред и одељење.

 

 


 

Час са директором

Сваке друге седмице у месецу, петком од 13 до 13:45,термин је за сусрет ученика и директора: "Час са директором" - време и место резервисано првенствено да ученици разговарају са директором и изнесу своје предлоге, питања, примедбе...

Електронски дневник

Параметре за приступ родитељи су добили од разредних старешина. Дневник се може погледати на овом линку.

Библиотека и рачунари

Радно време библиотеке је од 8 до 19 сати сваког радног дана. У библиотеци су ученицима осим књњига на располагању и два рачунара. Ученици могу (у кухињи код зборнице) узети и кључ од кабинета 222 и користити још пет рачунара.

Школски донаторски динар

Трошковник школског донаторског динара погледајте овде

Филм o Шестој београдској гимназији

Филм направили бивши ученици Шесте: сценарио и режија Владимир Алексић, камера, избор музике и монтажа Бранко Исаковић, текст говори Ненад Ћирић. Коришћени материјали из архиве Шесте београдске гимназије.

Филм је премијерно приказан на прослави поводом 80. година наше школе.


Пријава

Министарство просвете

Клик до знања

е-писмен

ЗУОВ

  Едмодо

 

  Вебциклопедија

 

Креативна школа

 
Антологија српске кљижевности
 
Петница
 
Наша школа 

  Бионет

 

  ПИЛ

alsancak çiçek alsancak çiçekçi bornova çiçek bornova çiçek siparişi konak çiçek siparişi karşıyaka çiçek karşıyaka çiçekçi karşıyaka çiçek siparişi