четвртак 20 феб 2020
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
elektronik sigara sitesi - elektronik sigara - ukash satin al

У нашој гимназији, 11.5. у 18ч организован је велики хуманитарни концерт за Прихватилиште за децу. Концерт је одржан у  свечаној сали.

scenav

Концерт је био изузетно посећен, поред ђака дошли су и родитељи и наставници. Продато је око 230 карата, тј. сакупиљено је око 33000 динара. Присуствовали су и представници Прихватилишта на Звездари којима је уручена донација. Учествовали су ђаци учесници Звездаријаде, солисти и групе који су изводили поп музику, а на крају су на сцену изашли и чланови рок група Фрикаут (FreakOut) и Импулс чији су чланови бивши и садашњи ученици Шесте. Концерт је протекао у изузетној атмосфери, јер су извођачи својим ентузијазмом и искреном жељом да помогну, али и талентом који плени, понели и публику тако да су сви изузено уживали.

Шеста београдска гимназија организује велики хуманитарни концерт за Прихватилиште за децу. Концерт ће се одржати 11.5. у 18ч у свечаној сали Шесте београдске гимназије. Цена карте је 150 динара. Репертоар обухвата наше и стране песме различитих жанрова које изводе чланови хора и бившки чланови бенда "Шеста жица".

Позивамо вас да дођете на концерт и уживате са нама и на тај начин помогнете Прихватилишту за децу.

Организатори: Јана Вуковић, Душка Кисин
Наступају: Јана Вуковић, Александар Чупић, Тамара Поповић, Стефан Здравковић, Душан Павловић, Милица Стојковић, Виктор Михајловић, Милена Стојковић, Ивана Павловић, Бојан Стојковић, Вишња Беговић, Вишња Грочић, Ива Стевовић, Милош Павловић, Богдан Петровић.
Хор шесте београдске гимназије
Пијанисткиње: Милица Терзић, Олга Кошарић

Ево о томе и најаве у "Блицу"

Вест на ФБ страници Прихватилишта

(Делимично) школски бенд "Шеста жица"

"Никад сам"
Вокал: Стефан Здравковић
Бубњеви: Иван Миленковић Беки
Бас и гитаре: Виктор Михајловић

    

   

Најава велике школске игранке "Београд - град без насиља", Студио Б, 10.12.2011.

 

 

 

Школски донаторски динар

Трошковник школског донаторског динара погледајте овде

Филм o Шестој београдској гимназији

Филм направили бивши ученици Шесте: сценарио и режија Владимир Алексић, камера, избор музике и монтажа Бранко Исаковић, текст говори Ненад Ћирић. Коришћени материјали из архиве Шесте београдске гимназије.

Филм је премијерно приказан на прослави поводом 80. година наше школе.


Пријава

Министарство просвете

Клик до знања

е-писмен

ЗУОВ

  Едмодо

 

  Вебциклопедија

 

Креативна школа

 
Антологија српске кљижевности
 
Петница
 
Наша школа 

  Бионет

 

  ПИЛ

alsancak çiçek alsancak çiçekçi bornova çiçek bornova çiçek siparişi konak çiçek siparişi karşıyaka çiçek karşıyaka çiçekçi karşıyaka çiçek siparişi