субота 23 нов 2019
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
elektronik sigara sitesi - elektronik sigara - ukash satin al

О нама на "блогу о социјалном укључивању"

blogosocijalnomtn

Одувек су ми били фасцинантни људи који су били апсолутно решени од своје шесте године да ће једног дана бити доктори, и онда заиста постану доктори и буде им супер до краја живота. Овај текст није намењен њима.

Као дипломирани јапанолог, постао сам инструктор аргентинског танга. Док будемо чекали да ова реченица добије смисла (а начекаћемо се), набројао бих пар предмета које бих волео да сам имао у основној и средњој школи: како да пронађеш шта волиш да радиш, како да будеш што бољи и срећнији у свом раду, када да препознаш да ли је време да опет кренеш у потрагу. Шта да радимо у одсуству ових предмета?

Школа какву сте одувек желели

Пада ми на памет једна екипа средњошколаца која је прошле године покренула пројекат бесплатне школе страних језика за своје вршњаке. До сада је организовано три круга уписа, и курсеве је похађало неколико стотина ученика. За организовање курсева, поред тога што је сваки полазник себи фотокопирао материјал за наставу (цена отприлике као један излазак на кафу), је потрошено нула динара. Како су то успели?

Прочотајте наставак текста аутора Реље Дерете, објављеног 27. марта ове године на Блогу о социјалном укључивању у тексту под насловом Како практично направити школу какву сте одувек желели

blogosocijalnom

Школски донаторски динар

Трошковник школског донаторског динара погледајте овде

Филм o Шестој београдској гимназији

Филм направили бивши ученици Шесте: сценарио и режија Владимир Алексић, камера, избор музике и монтажа Бранко Исаковић, текст говори Ненад Ћирић. Коришћени материјали из архиве Шесте београдске гимназије.

Филм је премијерно приказан на прослави поводом 80. година наше школе.


Пријава

Министарство просвете

Клик до знања

е-писмен

ЗУОВ

  Едмодо

 

  Вебциклопедија

 

Креативна школа

 
Антологија српске кљижевности
 
Петница
 
Наша школа 

  Бионет

 

  ПИЛ

alsancak çiçek alsancak çiçekçi bornova çiçek bornova çiçek siparişi konak çiçek siparişi karşıyaka çiçek karşıyaka çiçekçi karşıyaka çiçek siparişi