2 BESPLATNA predavanja – STEAM obrazovni trendovi

Savremeni obrazovni trendovi u STEAM nastavi – u kom pravcu ide obrazovanje?

Poštovane kolege, IMO članovi i SonS ambasadori,

Science on Stage Srbija i Institut za moderno obrazovanje pozivaju sve vaspitače, učitelje, nastavnike opštih i stručnih predmeta u osnovnim i srednjim školama da se pridruže osmim po redu onlajn-predavanjima iz ciklusa „Primeri najboljih STEAM nastavnih praksi u Srbiji”, koja će se održati u četvrtak, 22. oktobra 2020, od 17:00h, preko jedinstvene Platforme za učenje na daljinu Instituta za moderno obrazovanje.

button_prijavite-se.png

Prisustvom na novom vebinaru svi učesnici imaće priliku da od relevantnih predavača čuju na koji način 3D proširena stvarnost i problem solving pronalaze ulogu u STEAM-u, a i da uz to steknu zvaničan sertifikat za stručno usavršavanje unutar ustanove, koji vam organizatori – Science on Stage Srbija i Institut za moderno obrazovanje – BESPLATNO izdaju.

2 STEAM predavanja: Hologrami u nastavi i problem solving u obrazovanju

Nacionalni SonS ambasadori, nastavnik hemije Slađana Jović i nastavnik geografije Bojana Mitrićeski Anđelković pokazaće vam kroz primer praktičnog rada sa osnovcima šta su hologrami, i kako se mogu koristiti u STEAM nastavi, a sve radi unapređenja praktičnog i neformalnog znanja, ali i veština učenika. 

U okviru drugog predavanja, dr Ivan Anić, profesor strukovnih studija i član Nacionalnog upravnog odbora Science on Stage Srbija mreže, ispričaće vam više o važnosti problem solvinga u obrazovanju, i preneti praktično iskustvo u organizaciji najvećeg problem solving i STEAM takmičenja u regionu – Brainfinity. Osim što ćete čuti kako je problem solving u Srbiju ušao na velika vrata, predavač najavljuje i važne problem solving nastupajuće događaje za učenike, nastavnike, roditelje i škole.

Više o predavanju možete saznati OVDE.

PRIJAVA JE SADA OTVORENA – saznajte više o obrazovnim trendovima u STEAM nastavi

Da biste pratili nova STEAM onlajn-predavanja, potrebno je da se što pre prijavite i osigurate sebi učešće na vreme. Nakon održanih predavanja, imate mogućnost da sa našim predavačima popričate putem aplikacije „Google Meet”.

button_prijavite-se.png

Članovi Instituta za moderno obrazovanje predavanja mogu da prate preko svojih naloga, dok je ostalim kolegama praćenje obezbeđeno preko linka koji dobijaju u prijavi.

Za više informacija možete nam se obratiti putem imejl-adresa: office@institut.edu.rssons@institut.edu.rs ili pozivom na broj: 011/40-11-260.

S poštovanjem,
Institut za moderno obrazovanje i Science on Stage Srbija

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *