NOVI CIKLUS USAVRŠAVANJA: 2 besplatna STEAM predavanja za sve zaposlene u obrazovanju

Poštovane kolege i IMO članovi,

Science on Stage, najveća mreža STEAM nastavnika u Evropi, i njen predstavnik za Srbiju – Institut za moderno obrazovanje pozivaju vas na predavanja u okviru novog ciklusa stručnog usavršavanja zaposlenih u obrazovanju pod nazivom „Primeri najboljih nastavnih praksi u STEAM nastavi u Srbiji”.

U susret Danu nauke u Srbiji, prva predavanja će se održati u sredu, 8. jula, od 17 časova i pokazaće vam kako uz malo kreativnosti učenicima možete predstaviti složeno nastavno gradivo u realnom i onlajn okruženju.

Višestruko nagrađivani STEAM nastavnici kao vaši predavači

Novi ciklus STEAM usavršavanja pružiće vam priliku da upoznate sjajne predavače, čujete puno stručnih i korisnih saveta i razmenjujete interesantne ideje za nastavu. Evo ko će se 8. jula naći u ulozi naših predavača.

Nastavnik fizike Mladen Šljivović, u okviru predavanja pod nazivom „Da li su nam zaista potrebne nuklearne elektrane? – praktični IT alati u nastavi fizike”, pokazaće vam kako učenje o nuklearnoj energiji, fisiji i otpadu može biti interesantno i lako uz korišćenje nekoliko IT alata.

Nastavnik matematike Anica Tričković, kroz predavanje „Matematika i održivi urbanizam – kako su učenici osnovne škole napravili 3D grad?”, pokazaće vam kako učenike jednostavno kroz praksu možete naučiti da računaju površine matematičkih figura.

Kako da se prijavite za STEAM onlajn predavanja?

Da biste sebi na vreme obezbedili mesto na STEAM onlajn predavanjima, potrebno je da se što pre prijavite, jer je broj mesta ograničen. Osim mogućnosti da sa vama podele svoje ideje za nastavu, kolegama nudimo šansu i da nakon predavanja putem Google Meeta popričaju sa našim predavačima i od njih saznaju još neke praktične savete. 

button_prijavite-se.png

Za više informacija možete nam se obratiti putem imejl-adrese: office@institut.edu.rssons@institut.edu.rs ili pozivom na broj: 011/40-11-260.

S poštovanjem,
Institut za moderno obrazovanje i Science on Stage Srbija

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *