Konkurs Projekat „Budućnost #za5“

BuducnostLogo

 

Želiš da tvoja poslovna ideja postane uspešan biznis?

Prijavi se i učestvuj u besplatnoj radionici StartUp karavan #za5 u Beogradu

Ukoliko imaš poslovnu ideju koju želiš da realizuješ, a ne znaš odakle da počneš, prijavi se na besplatnu radionicu StartUp karavan #za5 i saznaj kako da uđeš u preduzetničke vode.

Učešćem u radionici kvalifikuješ se da budeš deo takmičenja.

Možda baš tvoja preduzetnička ideja ponese titulu StartUp #za5 ideje za 2019. godinu i tako osvojiš 1,000 USD za pokretanje sopstvenog biznisa!

Četvrtak, 28. novembar 2019. godine

14 – 17h

Privredna komora Srbije, Resavska 13-15, Beograd

 

Osnovni cilj radionice je da se mladi edukuju o osnovnim koracima ka pokretanju sopstvenog biznisa i ohrabre da preuzmu inicijativnu kako bi se upustili u preduzetničke vode. Iskusni treneri će te sprovesti kroz jednu od trenutno najboljih poslovnih metodologija u StartUp okruženjima i naučićete kako da  proveriš da li je tvoja poslovna ideja validna i konkurentna na tržištu. U drugom delu radionice, imaćeš priliku da se upoznaš sa mladim preduzetnikom iz svog grada koji će ti preneti svoja StartUp iskustva.

Mesta na radionici su ograničena, a prijavljivanje je moguće putem LINK .

Nacionalni projekat „Budućnost #za5 realizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Privredne komore Srbije i Coca-Cola Fondacije u cilju osnaživanja mladih u pronalaženju budućeg zaposlenja i kontinuirane edukacije.

Više informacija o samom projektu možete pronaći na sajtu www.buducnostza5.rs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *