Конкурс за стипендије Уједињених светских колеџа

Poštovani,

Obraćamo Vam se kako bismo Vas obavestili o divnoj prilici koju mogu imati učenici Vaše škole. UWC nacionalni komitet Republike Srbije nudi stipendije učenicima 2. ili 3. godine srednje škole i mogućnost da završe srednju školu u jednoj od 17 lokacija na svetu. UWC škole imaju misiju da kroz edukaciju ujedine ljude, nacije i kulture za mir i održivi razvoj.

Naše škole su jedinstvene u svakom pogledu. Pored toga što pružaju edukaciju u multikulturalnoj sredini, takođe imaju i renomirani program obrazovanja pod nazivom Međunarodna Diploma (International Baccalaureate Programme) koji je priznat u svim državama sveta. Ujedno, naše škole nude mogucnost školovanja na prestižnim svetskim univerzitetima pod pokroviteljstvom Davis Programa finansiranja.

UWC škole su poznate u svetu i podržane od strane britanske, holandske i belgijske kraljevske porodice, kao i od strane mnogih svetskih ličnosti, kao što su Nelson Mandela, Malala Yousafzai, George i Amal Clooney.

Kako je Vaša škola jedna od vodećih u Srbiji i kako Vaši učenici demonstriraju ogromne kvalitete na takmičenjima, vannastavnim aktivnostima i u akademskom pogledu, bila bi nam čast ukoliko biste sa njima podelili naš konkurs za stipendije. Nudimo stipendije (do 100% pokrivenih troškova) za svih 17 UWC koledža za učenike koji su državljani Republike Srbije i voleli bismo da neki od vaših učenika bude među njima.

Naš konkurs je otvoren do 14. decembra!

Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati preko mejla info@serbia.uwc.org, a učenici mogu pronaći aplikacioni formular na ovom linku https://tinyurl.com/serbia2018uwc.

Srdačan pozdrav,

UWC Nacionalni Komitet Republike Srbije

mts app konkurs

Poštovani direktori, profesori i saradnici,

Telekom Srbija po osmi put organizuje mts app konkurs za izradu aplikacija za mobilne uređaje, namenjen učenicima talentovanim za matematiku, informatiku i računarstvo.

Drago nam je što možemo da vas obavestimo da smo ove godine, prema preporuci Ministarstva prosvete,  mts app konkurs otvorili kako za škole koje su do sada već imale priliku da učestvuju u konkursu, tako i za nove u kojima su od ove školske godine uvedena informatička odeljenja.

U prilogu vam šaljemo poziv za učenike i uslove konkursa uz molbu da na odgovarajući način o tome obavestite učenike i postavite ove informacije na sajt škole.

Kako biste dobili više informacija o mts app konkursu, u prilogu šaljemo i izveštaj u formi PDF dokumenta, a možete ih pronaći i na zvaničnom sajtu Telekoma Srbija, na sledećoj adresi:

https://www.mts.rs/otelekomu/drustvena-odgovornost/appkonkurs/o-mts-app-konkursu

O narednim koracima koje predviđamo u vezi sa mts app konkursom obavestićemo vas blagovremeno.

Za sva vaša pitanja stojimo na raspolaganju.

Srdačan pozdrav u ime mts app tima Telekoma Srbija,

Miroslava Tešin Popović

Menadžer za korporativnu društvenu odgovornost

Opšti uslovi mts app konkurska

Poziv za učešće u konkursu

Izveštaj o konkursu