РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

REPUBLIČKO TAKMIČENJE SREDNJIH ŠKOLA IZ ENGLESKOG JEZIKA 14.4.2018.
Poštovane kolege i takmičari,

Izvinjavamo se zbog grešaka u rang listi objavljenoj po završetku usmenog dela takmičenja. Do grešaka je došlo pri kompjuterskoj obradi podataka i objedinjavanju spiskova sa šiframa i spiskova sa imenima učenika. Greške su otklonjene u danu takmičenja i ovo je konačna rang lista.

Hvala na razumevanju.

KONAČNA RANG LISTA

РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА ОДРЖАЋЕ СЕ У ШЕСТОЈ БЕОГРАДСКОЈ ГИМНАЗИЈИ 14.04.2018. ГОДИНЕ СА ПОЧЕТКОМ У 10.00 ЧАСОВА.

ЕВИДЕНТИРАЊЕ ДОЛАСКА ПРИЈАВЉЕНИХ УЧЕНИКА И НАСТАВНИКА ОБАВИЋЕ СЕ У ПЕРИОДУ ОД 09.00 ДО 09.30 ЧАСОВА. МОЛИМО СВЕ УЧЕСНИКЕ ТАКМИЧЕЊА ДА ПОШТУЈУ НАВЕДЕНУ САТНИЦУ АКТИВНОСТИ.

СПИСАК ДЕЖУРНИХ НАСТАВНИКА И ОСТАЛЕ ИНФОРМАЦИЈЕ БИЋЕ БЛАГОВРЕМЕНО ОБЈАВЉЕНЕ НА САЈТУ ШКОЛЕ ДОМАЋИНА И ДРУШТВА ЗА СТРАНЕ ЈЕЗИКЕ И КЊИЖЕВНОСТИ СРБИЈЕ.

ДРАГИ УЧЕНИЦИ И КОЛЕГЕ ИЗ СРЕДЊИХ ШКОЛА И ГИМНАЗИЈА СРБИЈЕ, ДОБРОДОШЛИ У ШЕСТУ БЕОГРАДСКУ ГИМНАЗИЈУ!

 

Дан интеркутлуралног дијалога

“Интеркултура, као и све чланице Европске федерације за интеркултурално учење, сваке године обележава Дан интеркултуралног дијалога последњег четвртка у септембру. Тогa дана ће у Аранђеловцу, Београду, Бечеју, Великом Градишту, Горњем Милановцу, Зајечару и Суботици бити организоване активности усмерене ка упознавању других култура и успостављању дијалога, који је услов за разумевање међу различитим културама.

Поводом Дана интеркутлуралног дијалога, у четвртак, 28.09.2017.г. у 13 часова у Свечаној сали ученица Шесте београдске гимназије Андреа Јовановић, која је прошле године учествовала у годишњем програму размене ученика на Тајланду, поделиће са ученицима Гимназије своје искуство на размени и представити присутнима Асију Карери, ученицу из Италије, која ове године похађа Шесту београдску гимназију. Верујемо да ће ученицима Гимназије бити занимљиво да чују о Андреином искуству и да упознају Асију”